Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Volvo


Volvo anser att man kan höja lönerna för sina chefer
Samtidigt som man söker bidrag för att
”utbilda anställda”
Reinfeldt tycker att han har bättre argument
För att neka Volvo bidrag
”då de tydligen har egna resurser” med
sina tänkta lönehöjningar


Ooo vilken härlig kommentar
Av Reinfeldt…
Storbolagen tror de kan bete sej som de vill
Med Reinfeldt och Borg men de sket sej




Fri vers av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-02 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO