Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortare


Sämre tider brukat ge

Kortare kjolar


Hm säkert många som gillar det

”snuskissar”! ;=)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger
Publicerad 2012-06-21 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO