Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasselsudd

Hur länge
ska jag
lyfta
dej
bära
dej

Jag vet inte om jag
orkar längre
orkar längre
orkar längre

Hur
länge
ska du vara
en trasselsudd
som
jag
ska
reda
ut?

för
att
vi är förenade?

Jag vill reda mej själv

att du
reder dej
och ser till
att inte hamna i
trassel med mej.




Fri vers av durr
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-02 10:42



Bookmark and Share


  Kim VIP
Fint klargörande!
2009-03-24

  Leif Furstedt
Gillar tempot i texten, och det tydliga språket.
2009-03-02

  Ove Aronsson
Att det kan vara så svårt ibland
2009-03-02

  Yrre VIP
Denna tyckte jag mycket om, fyndig och känslig på samma gång!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr