Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ILMAR VILMAR, illafar


Ilmar Repalo och hans anhang
”gör sitt för världsrfreden”
Med sin bojkott av Israels
Tennis lag

ILMAR PEACE PRODUCER
Malmös svar på Bernadotte
Eller nåt
Eller Malmö svar på Samuel Colts
”Peacemaker”

Men helt utan kulor
”all whitout balls”




Fri vers av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-02 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO