Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

New drog for finnish


Finnarna är tillbaks i världstoppen
I skidor

Troligen ett nytt preparat som ännu
Inte kan spåras…

Märkligt att finnar alltid är bäst
I preparat idrotter
Löpning, tyngdlyftning, sprut
Nej förlåt, spjut, kula
Och andra riktigt kraft idrotter

Om man hittar en väska
Med kanyler och piller
På vägen hem från skidVM
Så står de säkert
”It is Finnish” på den…

Finland, den sista öststaten..




Fri vers av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-02 15:15



Bookmark and Share


  RogerIvan
Tv visade ett dokumentärprogram om finlands makalösa framgångar iochmed att de samarbetade med en italiensk läkare som är högt utbildad inom detta område och bedriver en egen stängd utvecklings och träningsskola där de flesta utav världens internationella idrottsstjärnor varit och tränat upp sig inför sina respektive säsonger...
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO