Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elvis


Tänk att få sett Elvis
som gammal

Stolt, vithårig men
Med en röst som fortfarande bär

Nästa år, hade han fyllt 75…
Jag tror han vart bättre än nånsin




Fri vers av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-18 13:37



Bookmark and Share


  Roula O
jag håller med :)
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO