Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17 augusti 77


De 17:augisti på morgonen
Så sa far: ”Elvis är död”
”De sa det på nyheterna nyss”
Så, så, otroligt omöjligt att tro
Det kunde inte vara sant
Inte han, inte Elvis

Vartefter så förstod man, men
Man ville smälla till dom som sa
Nåt om att han knarkade sej till döds
Han var ingen sån
Tyckte man, så småningom förstod man
Cirkusen ikring
Och det s k festandet, sånt man kallar missbruk
Om man är normal, var sant…

Men på sätt och vis är han inte död
Han finns, han är påtaglig
INGEN har gjort nån låt bättre
Än han
Ingen har eller har haft
Det där suget
Som man så väl känner
Varje gång hans stämband vibrerar…




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-16 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO