Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repar du så rapar jag...


Ilmar Repalus egen politik
Är att inte gå i polymik
Nej han lägger ut åt andra
Att göra sånt man kunde klandra
Fristidsnämnden röra, röd och grön
Säger sej ha fått sej rön
Om att de ska bli såna dåd
Fast man inte själv har råd


När då ordningsmakten frågar
Säger de att man allt sågar
Som Repalus små ”Repalnissar”
Påstår att, man detta hissar
Repalus egen utrikes politik
Är konstruerat på SMP:s fik
Och man skapar fram en ställning
För konstgjord S livsuppehällning

Men Repalus gäng nåt viktigt missar
När man vissa, så flagrant dissar
Vem vågar ha att göra med Malmö stad
När de ska avgöra. I vilken grad
Man ska försöka sej på att under falska förespegliingar
Skapa sin egna regleringar
Som rektor i ”ondskans like”
Sköta relegeringar
I eget rike
Efter förstånd utan objektivitet
Tur att han inte är nån sån
Då hade Guoillou fått skriva om det
Igen…..

Han försöker sej på en egen utrikespolitik
Ingen dumhet, är den andra lik…
Dumhetens ansikte i Malmö stad
Liknar Repalus, i alltför hög grad…




Fri vers av LassO
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-11 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO