Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illa dold skatt


Man undrar om alla

Med dator

Ska betala TV licens med nu

Då man kan hämta hem

Filmer och tv via nätet




Fri vers av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-04 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO