Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höja i sänka


Volvos chefer höjer lönen

Men sänker företaget….




Fri vers av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 16:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Typiskt!
Applåd för Din uppmärksamhet:-)
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO