Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Führern på F-net

Han var führer
Nej förlåt, admin
På folkbildningsnätet
Han blev oerhört irriterad över
Att bli jämförd med ”führern”
Men vem skulle inte bli det…

Fast om man försöker få tyst på kritiken
Genom att anmäla vad vissa gör på sin fritid
Till hans arbetsgivare…
Har man inte förtjänat jämförelsen då?
Först hot om anmälan
Sen anmälan till arbetsgivaren
Som i detta fall var rektorn
”kallad till rektorn”, från herr F

Efter detta så hotar man nästa
För frågan var
”Är herr Admin även herr führer”?
Och då kom det
”jämför mej inte med Hitler jag som
hade släkt, som dog i förintelsen”
(borde man inte veta bättre då)?

”Om du inte kommer med en godtagbar ursäkt
Om att jag är självsvåldig
Så kommer jag att kicka ut dej från folkbildningsnätet
För all framtid”
Jag läste det igen…. Var det sant
Han sa ju samma sak som
”Jag hatar våld säger du nåt annat
så slår jag dej”

Eller kanske, som att svära i kyrkan
Skattesmita som hög S, MP eller VP politiker
(ja fast de händer ju har vi sett ;=) )
Men det bekommer inte han på F-Net
Han tycker att de är ok, att hota
Och samtidigt bli förbannad för att
Han är en diktator på nätet…

En führer
Betald av svenska staten
En site för den "svenska mångfalden"
Administrerad av
Samlade folkhögskolor
"allt för mångfald och spridning av
ickefördomar"
En site som "fördummar"




Fri vers av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-03 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO