Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är ute och seglar

Hela havet gungar våg efter våg, och där sitter jag i min lilla segelbåt
Jag sitter där och försöker att styra båten min fram i en rak linje
som om båten min vore
ett tuffande tåg
Men jag kan lova er att det är inte så enkelt som det kanske låter
med en liten segelbåt
För jag vill hellre påstå att det är ganska så svårt
att styra den
Allra helst när det blåser och stormar ute på havet för där sitter jag i aktern och styr
medan jag blir alldeles våt
Men vad gör man
Inte så mycket
För vad kan man göra när man ändå bara flyter fram
vind för våg
Man tänker
Ta det bara lugnt nu så ska du se att allt ordnar sig för du vet ju ändå om
att om två timmar så borde du ändå ha nått in
till hamn?!

Hela havet gungar våg efter våg, och där sitter jag ……..

Ken Cassel
2/3-09




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-02 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel