Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luståterhämting


Ljudet av kroppar som pulserar
Som rör sig i takt
Upp och ner
Svett och lust blandas
Kropps vätskor byter ägare
Eller kanske är de ett
Och desamma, oavsett..

I alla andra fall känns det avtändande
Äckligt och snuskigt
I alla andra fall
Än kärlekens
Och lustens….
Efteråt ligger vi och smeker varandras
Svettiga kroppar

Medans pulsen går ner
Och hjärtats slag kommer i vila
En sån underar vila…
Risken är alltid att man somnar
Innan duschen…
Vilan i kroppen
Livets luståterhämtning




Fri vers av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-03 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO