Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hassel


Jag ser mina Hassel filmer
Inköpta på loppis
Häromdan

Gjorde 86
Och 88
Fasen de känns som om de var
Ja, typ förra året
Var har åren gått?

Bara bilarna förråder hur
Lång tid de gått
Men de som nu är gamla
Var då nya
Så inte ens det stämmer helt
Och hållet….




Fri vers av LassO
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-02 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO