Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOR

Hon vände dig ömt så ömt i sin famn

Du sov så tryggt på armen

Hon lärde dig även att säga sitt namn

Som du sparade ömt uti barmen

Men tiden vandrat i många de år

Och min saknad är ännu så stark

Som den var femtiosju strax efter en vår

När du skrivit ditt sista ark




Fri vers av Ove Aronsson
Läst 354 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-02 17:59



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Å så fint, Ja man glömmer aldrig sin mamma.
//Carola
2009-04-07

  En strimma av guld
Ord om en mor som visar ödmjukhet och respekt. Tycker om denna poesi.
2009-03-19

  Roula O
vackra rader som berör på djupet :)
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ove Aronsson
Ove Aronsson