Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämnd föder hämnd föder hämnd



Samhällets hämnd på brottslingar
Kallas ”fångvård”
Fångvårdsstyrelsen
Senare
Kriminalvårdsstyrelsen
Uppenbarligen en lögnaktig beteckning

Vård är uppenbarligen det minsta
Som finns där
Det är ”samhällets hämnd”
På brottslingar…
Ett slags återkommande
Och i värsta fall, stegrande
våldsspiral




Fri vers av LassO
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-25 15:11



Bookmark and Share


  peter markurth
ja de yngre som släpps nu= betydligt mer utanför än för 10 år sedan..ta istället tag i roten till problemet=olika förutsättningar från början...
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO