Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom Horisonten


Jag har sett allt och inget
Vadat i sumpmarker av lättja
skådat vuxna människor stå på spädbarnsben
Hört oändliga historier
pratat i telefon

På andra sidan horisonten bor jag
nedgrävd där världen tar slut
och fortsätter
Satelliterna surrar över mitt huvud
jag kan inte sova

Även om dagarna kan jag inte sova
Pekpinnen sticker mig i ögat
och stoppar mina dagdrömmar
Mitt i den livligaste delen
om dig




Fri vers av SofiaI
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofiaI