Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor

Människor
väller fram som vågor

de äter sover och andas
de läser pluggar och springer
de bråkar gråter och skrattar

Människor
är hungriga

de känner uttrycker och stör
de simmar ringer och stirrar
de säljer köper och shoppar

Människor
kysser varandra

de ljuger snyltar och förlåter
de tröstar hoppas och skriver mejl
de skriker dansar och dricker

Människor
äter upp varandra

de dödar krigar och kivas
de vandrar överlever och tar livet av sig själva
de tror de vet allt

Människor
kan köpa stjärnor





Fri vers av SofiaI
Läst 179 gånger
Publicerad 2009-04-21 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofiaI