Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omöjligt

jag ska göra det, jag ska göra det omöjliga någon dag,
min vilja att klara det är så pass stor att inget kan stoppa
mig,. jag ska gå på vattnet!:D




Fri vers av solrosensdjup
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-02 20:29



Bookmark and Share


  greajt
hah... kör på!
själv har jag redan hunnit dansa på vattnet
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

solrosensdjup