Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjukan

Se så dom gör mot varann
Hör hur ord blir till vapen
Se hur dom föklarar krig
Och hur dom vänder och vrir

Se så fult det kan bli
När sårbarhet inte finns
Se hur det blir när svartsjukan
lägger sin mantel över deras liv




Fri vers av Shine
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-02 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shine