Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hela min prakt

Här står jag i hela min prakt
vilsen å svag så dum och tam

Du ser mej som den du tror jag är
stark och hel
någon att hålla kär

det finns väl ingen som tror att min själ lever i missär
det finns väl ingen som tror att det var längesen som mitt inre var när


Jag finns här i hela min prakt
ärlig rak och utan förakt

Jag finns här i min tillgivenhet
säg bara till och jag ger dej min tid

vill du ha min hjälp så finns jag här
jag lovar och svär
trotts min missär

Jag finns här som ett tillgivet djur
fråga mej inte varför när
eller hur

Om du skulle vända ryggen åt är du fri att gå
det enda jag begär
är att du skall se mej i ögonen
så som du gjorde en första gång




Fri vers av Shine
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-02 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shine