Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skottsäker själ

Ögonen möter mej från andra sidan rummet
munnen talar
blicken säger mer

Bitar faller från hjärtat som brister

Jag har ingen skottsäker själ
den tog du av mej för längesen

orden sårar
men det är väl det som är meningen

Jag gav mitt inre till dej
nu kan jag inte försvara mej

Jag gav dej mitt allt
och jag skulle göra det igen

tusenfallt

Jag har ingen skottsäker själ
Jag är naken inför dej
sårbar och skör
som sommarens första löv


Tänk på vad du säger
jag har ingen skottsäker själ
den tog jag av mej för längesen

Lär mej inte rädsla för dej
Sätt inte på mej västen igen




Fri vers av Shine
Läst 174 gånger
Publicerad 2009-03-02 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shine