Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig stjärnöga där

Säg mej stjärnöga där
Så liten och god
Du som vet var lyckan bor
Du som på det goda tror
Trotts allt det som sker på vår jord

Säg mej lilla guldlock där
Vad är det som sker med människorna här

Du med en ängels tålamod
Säg mej vad jag skall tro
Säg mej var det goda bor

Säg mej du med rosig kind
Vad är det som sker
när det goda inte vill

Det som gör mej så svag
Det finns stunder jag inte ens vill vara kvar

Du med en ängels tålamod
säg det så jag förstår
säg att det goda trotts allt finns kvar
någonstans här på vår jord
här där vi människor bor




Fri vers av Shine
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-02 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shine