Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i min verklighet

Denna känsla som jag bär
Som både river och tär

Känslan som finns här
Hur den tynar i det jag håller kär

Din lekfullhet här i min verklighet
den gör mej blind trotts att jag ser

Vad är det som sker
Det här är ingen lek
Det här är min verklighet

Du tar när du ger
Utan förnuft i det jag ser

Här
I min verklighet




Fri vers av Shine
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shine