Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte göra mig hörd

Jag kan inte göra mej hörd
när du tolkar orden
får dom en annan innebörd

Du var ju en del i min helhet
min tanke
mina ord
en skatt i min själ

Något blev så fult och så fel
det som gjorde mej hel

Kvar blev bara feghet
och den lämnar du här hos mej

Jag kan inte göra mej hörd
när du tolkar orden
får dom en annan innebörd

Du borde känna mej nu
Min rädsla
Mitt försvar
Det hos dej som gör mej svag

Jag orkar inte slåss
Du om någon borde känna mej nu
Gör inte det till något fult

Kvar finns bara tomhet
Och den lämnar du här hos mej

Jag kan inte göra mej hörd
När du tolkar orden får dom en annan innebörd




Fri vers av Shine
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-02 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shine