Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

starkhet

vad innebär stark egentligen?
för mig är det inte att ha massa muskler,
det jag tycker är starkt är att kunna resa
sig upp efter att ha fallit ner. för då vet man
att även hur sugigt och hårt livet än är så
klarar man det.




Fri vers av solrosensdjup
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 22:01



Bookmark and Share


    Issand.
jag håller med.

och att göra det man inte vågar göra, det är självklart mod, men också styrka!
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

solrosensdjup