Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttryck

Klartext, språkar vilt
Trofast, helt blint
Förlagt, allt som har
Domnad, inget kvar
Musik, ljuder högt
Toner, som äro fött
Konstant, överbliven
Du, kommer alltid vara nedriven
Förspillt, trogen sorg
Därinne, inne i min själs borg
Ensam, när tvekan slår
Kvarglömd, de bara går




Fri vers av Lelle Lind
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-02 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind