Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 3/7


Tvekan 3

Styggelsen
Är den borta än?
Eller tog den för mycket med sig?
Kanske
Känn efter
Älskling
Är min kärlek nog, eller måste jag lösas upp?

Om jag ser ner
Därifrån
Kan du höra mig, sötnos?
Jag missade inte
Tappat
Men vi stred för oss två

Är du fortfarande skrämd?
Hoppas icke
Mjuknar
Din själ blir blind
Min skyddar, med livet som insats
Är det värt det?
Den smärtan

Ett svar vore bra
Ja
Värt varje sekund
Jag lägger min själ i din
Har jag ödslat min tid på något som skadar mig?
Nej...




Fri vers av Lelle Lind
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-02 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind