Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är natt. jag har psykisk huvudvärk och tänker på dig.


paragrafer i arkiv

Emotionell dyslexi stavas:
V-Ä-D-E-R-L-E-K-E-N L-E-K-E-R
väderleken leker.

häftad mot asfalten med jord i munnen,
punchline skrik längst ryggkotorna
ett slag i magen, på ett bra vis
för
jag har aldrig gillat checka disco
skor
eller jag har aldrig gillat sättet du
river mina kullisser som jag satt upp med
oblödande nagelband.

för det är en natt som denna som
skapar kvintcirklar under min hud
det som drar skinnet från benen
och
krossar mitt plockepinn.
Känslorna faller som bomber över
Afghanistan:
dödar liv
dödar lik
dödar med stil.

Du skulle bara våga
låta bli att komma med dina ogrästragedier
och trampa in med dina kaktusfötter
på min tulpanhud
för våra sockerdricksmagar kommer aldrig
bli densamma om inte du slutar skrika med dina
halstablettsögon.



äh, ta en macka till och håll käften.




Fri vers av Julija Sidner
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-03 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julija Sidner
Julija Sidner