Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- MITT VAL IKVÄLL: Morfin -

 

 

Så vandra i blåhimmel vyer och skit

Trampa de där förlupna stegen

För vanhelgandet når nya horisonter

Jag skulle förstås stannat kvar förtegen

 

Hög på tro och syndens kickar

Varken blind eller adlad med blues

Kan aldrig bli räddad härifrån

Men tar semester och en dödlig dos

 

Det går flygplanskaravaner ända hit

Häxorna lämnade hemma kvast och svart katt

Fast jag är säker på att voodoo funkar

För dom tar nålar i sig varje natt

 

Sparka mina fötter från jorden

Finns inget hörn kvar att i sig gömma

Jag har läst allt om det förflutna

Och sin egen historia är svår att glömma

 

Jag har ingen klocka som för mig slår

Men ett alarm ringer vid varje kvinna

Tvingas åter ta lagen i egna händer

Vid varje inbrott ska min stolthet försvinna

 

Halvvägs upp halvvägs ner

Beroende på hur du nu ser det

För det är din sanning inte min

Som världen väntar på ska ske

 

För jag blir aldrig din fiende om du ber mig

Så stjäl mina vänner och stycka min själ

För jag håller dig sömnlös i varje dröm

Och mina motiv vet du fortfarnde så väl

 

Go ahead! Sätt fingret i mitt sår

Det är beröringen som får mig att rodna

Jag kan inte säga det jag egentligen känner 

Men en enkel biljett till inatt kan jag ordna

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-03 05:20



Bookmark and Share


    Melona
shit

kaxigt
flyt
och så snyggt, välskrivet
och oh fan vad bra, ska återkomma till detta

men du, det skulle se mer
konkret ut, dåligt ord,
om det inte var kursiverat

- varför är den det?!

jag tycker, om det spelar roll,
att du får större tyngd i orden
i vanligt typsnitt.
2009-03-06

  peter markurth
stark....gillas.
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna