Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en dokumentär om kröning och bröllop i England


Fjollornas parad



Kröningen av drottningen i England
Och bröllopet där
Så pinsamma de är
Med kappor och långkalsonger
Dessa engelska ”högdjur”
Och ”vanligt folk”som böjer sej för nån
Som egentligen bara struntar i dom
Och de begriper det inte…
De BARA betalar skiten

I jämförelse med dessa medeltidsundersåtar
Och dito ”adels män”
Så är vårt land rätt
Normalt i sammanhanget
Trots att vi såg en märklig händelse
Förra veckan…
Vi slipper förhoppningsvis
Gubbar i pälssatta mantlar, guldkantade mössor
Och elastabrallor för ”herrar”…




Fri vers av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-04 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO