Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytta, lämna plats


Samtidigt som cheferna ”behöver lönehöjningar”

Så går metall med på ”lönesänkningar”

Jaja ”ur led är tiden”

Gnidenheten slår nya rekord

”för att annars flyttar de, de attraktiva svenska cheferna”

Flytta då era satar, ”1000 nya står oss åter”

Minst 1000 per chef, om man ska se resultaten

Gör oss och er en tjänst…

FLYTTA!




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-04 00:03



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Sanningen idag
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO