Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4 veckors arbete per år, eller nåt...


Semesterarbetande


UD
Det optimala ”semesterjobbet”
Åka runt och glassa
Hela dagarna

”undra på att det kostar”
Miljardrullning i skattepengar
UD som ”jobbande”

Ett UD som ville ge en bra
Bild av sej själva för att tjäna
Poäng, tappade istället en del

UD tjänstemäns beteende
Och ”värdegrund”
Är en ”intern fråga”

Man undrar om
Deras finansiering också borde vara intern
Inget för ”folk och skattebetalare”…




Fri vers av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-03 13:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Inget för ”folk och skattebetalare”…"
Applåd!
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO