Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskompott


Kärlekskompott
Börja med att skala bort:
Missunsamhet
Avundsjuka
Misstänksamhet
Ironi och satir får vara kvar
I vissa former

Ta fram
Kärlekens grund
Lust
Lek
Glädje
Humor
Skratt

Kroppskontakt
Utlämnande
Förtroende
Givande
Mottagande

Kryddas med div små
kryddor som har med
Kärlek att göra så håller sej
Detta länge och väl…




Fri vers av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-03 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO