Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINNARE AV


”Vinnare av priset

DEN MED STÖRST CHANS ATT FÅ MAGSÅR”


ÄÄÄÄRRRRRR:

SAABCHEFEN, JAN ÅKE JONSSON

APPLÅÅÅDDD




Fri vers av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-03 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO