Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Shift+enter skall ge normalt radavstånd sägs det.


(rad) Avstånd

 

Avståndet mellan

dig

och

mig

 

skulle kanske kunna

vara

lite
mindre

 

och jag vet inte om det är en fråga
om vilja
eller om detta att

våga

 

men jag vet en sak

för att minska avståndet till
dig
räcker det inte med

Shift+enter

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-03-03 11:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
URSNYGGT!!!!
2009-03-04

  korpfjäder
Och det värsta är att det inte ens går att hitta tangenterna på folk. Var gömmer dom entertangenten?????
2009-03-03

    Melona
charmigt detta!
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP