Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är hon inte klok


Hon sliter upp mig ur sängen med sin kärlek
Kramar om mig och säger med tindrande ögon
God morgon min älskling
Idag så är det en ny dag
Det är lördag
Så här kan vi inte bara ligga och sova för vi har mycket att göra idag

Hon väcker upp mig bryskt med sin kärlek
Kramar om mig lite grann
Först så blir jag lite irriterad och tycker att hon är helt osann
Så här tidigt på en lördagsmorgon
Är hon inte klok
Men när jag sen ser in i hennes tindrande ögon skiner jag bara upp som en sol
och blir glad
Jag säger
Vänta min älskling så kommer jag ……

Hon sliter upp mig ur sängen med sin kärlek
Är hon inte klok
*Ler*

Ken Cassel
4/3-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-03 13:04



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket bra skriven.
2009-03-04

  Blåbäret
inte riktigt klok, men kanske lyckligt galen? låter ändå så härligt...
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel