Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porten



bryt ett stycke stjärnglans ur bläckad sky

märk hur du blänker förtrollat i natten

du har öppnat porten
till drömmars
verklighet







Fri vers av Tina Q
Läst 973 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-03 15:19



Bookmark and Share


  Jori
Ljuvlig att läsa!
2009-03-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket, mycket vackert.
2009-03-03

  Caprice! VIP
Å, så ljuvlig!
2009-03-03

  Måna N. Berger
*Hänförd suck!* Det var vackert!
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q