Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobb inte jobb jobb inte jobb....


Hon stannade hemma och försökte uppfostra sina barn

”De gilldes inte, de var inget jobb…”

Så hon lämnade bort sina barn

Och började passa andras

Men se då, blev det ett arbete helt plötsligt…

Märklig värld….




Fri vers av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-11 16:55



Bookmark and Share


  anits VIP
´Ja det är en underlig värld vi lever i,
vet hur det var, jag gick ju hemma och
gjorde ingenting, sas det bakom ryggen
på mig
2009-03-11

  Suzy med punkterna
;=) Sant
2009-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen!
De karriärlystna kvinnorna föraktar hemmafruarna.
Minns hur min egen mor möttes av detta förakt redan på sextiotalet.
Ännu en biprodukt av feminismen.
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO