Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonterror


Tvingande
Ringande
Telefonterror
Är du där
Varför svarade du inte
Vart var du då
Varför la du på

Surrande
Durrande
Tjatande
Gnatande
Jalmande och matande på
Om allt möjligt
Så löjligt
Jag lyssnar ju då

Fast fasen vet varför…




Fri vers av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-04 09:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://skivtoppen.blogspot.com/2006/01/tv3-telefonterror.html

Jag känner sångerskan.

2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO