Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonterror II


Förr kunde man komma undan
Om man ville
Ingen mobil
Eller senare, dålig kontakt
De ringer
Jag svarar
Oj va de han
Eller hon
Fan

Värst var de nog nog innan
Presentationen
Då hade man ingen aning
Men vissa ringer ändå
Från hemliga nummer
Hemma får faxen gå in
Men man missar ibland

”Hej vi vill att ni ska sponsra
reflexvästar i ert område för första klassare”
Eller ”föreningen för ett narkotikafritt samhälle”
Nej tack
Vaddå tycker ni inte det är bra
Jodå men jag vet att endast 10 % av pengarna går till nytta
”Föreningen för ett rökfritt samhälle”
Jodå alla hittar de igen alla företag

Telefaxkatalogen…
Eniro
Nej jag är med på det som är gratis
Ja men fet still vill du väl ha
Är de gratis?
Nej de kostar bara 1500 kr
Då hoppar jag de
Men hur sa kunder hitta dej då
De ordnar sej nog, du hittade ju mej, ok, bye…




Fri vers av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-04 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO