Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En butterkakssmula

 

Ja förlåt mig min butterhet 
men det är bara på avstånd som jag ser dig

riktigt klart

när du är sådär nära hela tiden
och pockar på med det som är ditt

grumlas min syn

får jag höra på tystnaden i rummet 
skapa ett andrum, ett avstånd


så blir du tydlig igen 

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-04 20:04



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Du tuggar bitar, och jag funderar vad det tydliga är.
Irriterande härligt höjt i ett dunkel.
2009-03-04

  Carola Zettergren
Underfundigt bra detta...det är liksom olika hur man ser och när, snyggt!!!!
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP