Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret!

ser ni mörkret i mitt hjärta
ser ni mörkret i min själ
ser ni smärtan i mitt hjärta
jag ser det,och känner det
det försvinner inte
det har alltid funnits där
men har inte visat sig för än nu
känner hur det växer för var dag som går
dagarna är oumbärliga , vet ej vad jag ska göra
är desperat för att finna en utväg..




Fri vers av Morgan
Läst 510 gånger
Publicerad 2005-09-06 23:27



Bookmark and Share


  Thirre
Håll ut! Det vänder. Man tror inte det när man är mitt i det, men det FINNS en gryning i det där mörkret.
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan