Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överhäxan på AP



ÖVERHÄXAN
I AP fonderna säger att de infört
En ”liten del” till rörlig
”Prestationsrelaterat system”

Om det är ”prestationsrelaterad lön”
Så borde man med ett minus
På ”2 2 0 miljarder” göra att man
INTE borde få ut sin egen lön
Alls
Tvärtom

I princip så borde de vara skyldiga
Svenska folket x antal miljarder
”de får väl jobba av det”
SÅ fort de har fått ihop bonus till
Pensionsfonderna så…
Ja efter 2 2 0 miljarder extra

Ska vi gissa att överhäxan på AP fonderna
Den ”socialdemokratiska snikenhetens mest
Kända ansikte”
Kommer att fnysa om detta, om nån
Vågar säga det….




Fri vers av LassO
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-04 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO