Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saabförsäljning



SAAB säljs till Kina
Kanske kommer man då att gå med vinst
Till slut
I Kina i alla fall
Men 15-20 kr timmen så är de klart
Då kan man

Men frågan är
Vad tjänar arbetarna på det
Vad tjänar Trollhättan på det…
Ja om inte det införs sanktioner mot Kina




Fri vers av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-16 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO