Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gunny is best


Mobbing diskuteras igen
Varför ska de vara så svårt
Gunny Sundberg i Ockelbo
Var stentuff mot sånt

De var de inge snack om att
Man kunde mobba
De fanns inte på kartan
Hon tog ner dom som försökte
Direkt, på jorden

Och hon var den bästa läraren
Jag nånsin haft---
Tveklöst!
APPLÅD till dej Gunny




Fri vers av LassO
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-04 19:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sådana behöver vi många av i detta land.
Applåd!
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO