Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens lidande barn


De tysta lider
Alla som är tysta mår inte dåligt
Men de tysta eleverna får ingen
Uppmärksamhet

De tysta får ingen uppmärksamhet
Det är ingen som bryr sej i dom
Finkänsliga själar göre sej inte besvär
De är de skräniga som får uppmärksamheten

De skrikande skräniga gaphalsarna
De får uppmärksamheten och beröm
Om de lyckas göra nåt bra
De tysta, de försvinner
Redan i skolan
”Trots denna jävla högskoleutbildade
lärar massa”




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-11 07:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sorgligt men sant tyvärr!
Applåd!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO