Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan morgonen slår ut


Jag ligger på rygg i det våta gräset
Kylan och fukten når mig inte
Mörkret gör mig trygg

Genom pyttesmå hål i ridån av svart sammet
kan jag skymta ljuset från kristallkronor
på glädjefesten bakom himlen

Månen rullar sakta hemåt längs vintergatan
Månen är full
Jag
är nyktrare än någonsin

Tiden
Rummet
Tanken
Drömmen
flyter samman till en verklighet
av Här och Nu

Och jag blommar
starkt och stort
Strax innan morgonen slår ut




Fri vers av the-Essence-of-Me
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-09-07 02:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt underbar...! Vilken fantasi-rikedom, Den här dikten får mej att bli glad!! Som en solig dag. Du är begåvad!
2005-09-14

    Frö
Wow..lyckas verkligen förmedla känslan!
2005-09-12

    little tilli
vacker, vacker :)
2005-09-10

  vega lando
välstämda ord i en hoppingivande sång!ljuvt
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

the-Essence-of-Me
the-Essence-of-Me