Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det måste gå dåligt med reklamintäkterna för TV4





Dags att bojkotta TV-4,
då dom numera ska tvinga oss
att se på denna eländiga reklam,
genom att låsa text TV.

Fy, och fy, och fy
stor skam
att det skall vara tillåtet
och att man ska behöva tåla detta.




ME/09




Övriga genrer av Madjori
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-04 18:01



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
folk som ser på tv 4 är idioter i samma kategori som dom som läser aftonbladet och tror att prinsessan viktoria är bra för sverige.

jag ska inte slå på tv 4 om jag köper tv någon gång. bra bojkott.
2009-03-04

  Carola Zettergren
Det är väl därför de har låst sig vid att sända repriser också!
2009-03-04

  Tobias Nilzon
Tv4 är hjärnkrympar tv... horribel tv
2009-03-04

    Maria Malm
Detta med tv-reklamen har gjort mig mycket gott. Jag tittar allt mindre på tv.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori