Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens spektakel




Nu stiger huvudvärken,
diffust för fjärde dan.
Och jag min arma krake,
går runt här som ett "flan".

När Tor ligger i bakgrund,
med hammare och spett.
Pannbenet han mejslar,
ridån då faller lätt.

Men det är bara kämpa,
kämpa på min vän.
Ty snart så glittrar stigen,
av sommarsol igen.



ME/2014-07-01




Fri vers av Madjori
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-01 06:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori